Folii arhitecturale

Folie decorativa geam

Termenul de garantie al foliei este de 10 ani de la data montarii.

Folie decorativa, protectie termica sporita

Aplicand folie decorativa pe geamul ferestrelor termopan si nu numai, se va impiedica intr-o foarte mare masura transferul termic intre interior si exterior, ceea ce se traduce ulterior in consum mai mic de energie (electric sau gaz). Pierderea termica cea mai mare este prin geamul ferestrelor, in acest caz o folie decorativa cu protectie termica de marca aplicata pe geamul ferestrelor termopan sau clasice va adauce un plus confortului Dumneavoastra si o diminuare a utilizarii echipamentelor de aer conditionat sau centralei termice.

Folie decorativa geam – protectie UV

O folie decorativa pentru geam asigura protectie fata de efectele razelor solare: blocheaza aporape 100% din razele ultraviolete (UV), reducind decolorarea mobilierului si a obiectelor de decor din interior. Din cauza poluarii continue stratul de ozon s-a subtiat micsorind protectia fata de radiatiile ultraviolete (UV), radiatii ce pot produce cancer de piele. Ager Service prefera folie decorativa de marca pentru garantia protectiei UV.

Intretinerea foliei se face utilizand o solutie obisnuita pentru curatarea geamurilor si prosop de hartie sau laveta absorbanta.

Protectie antiefractie utilizind folie decorativa geam

Folia decorativa antiefractie este conceputa special pentru a mentine geamul compact in cazul unui incident. Se evita formarea cioburilor de sticla si se reduce probabilitatea de ranire a persoanelor. Intrarea prin efractie a hotilor si vandalilor, devine mai dificila odata cu utilizarea de folie decorativa, deoarece sticla cedeaza mai greu, iar timpul de patrundere se mareste.

Eleganta si intimitate cu folie decorativa

Odata cu protejarea fata de privirile indiscrete si asigurarea unui grad mai mare de intimitate, o folie decorativa face mai atractive exterioarele cladirilor, combina forma cu functionalitatea si adauga un plus de frumusete suprafetelor de sticla.

Deteriorarea foliei cu obiecte ascutite sau abrazive, determina pierderea garantiei.