Folii auto

Folie auto – protectie, confort si tuning

Folie auto – gama Esprit, garantie 7 ani, omologare R.A.R., timp de imobilizare 4 ore, peste 4.500 masini infoliate, Partener  Premium Llumar din 2005, Ager Service, Sf. Andrei 79, programari la T. 0760.675.820, 0232.242876.

Experienta de zeci de ani a producatorului a permis crearea de folie auto la cele mai inalte standarde estetice si calitative.
Calitatea la o folie auto este data de stabilitatea parametrilor in timp, garantia producatorului de renume fiind pe viata. Cei mai important parametri sunt transparenta, reflexia, absorbitia si factorul “U”.
Factorul U sau transmisia termica reprezinta rata transferului de caldura printr-un produs. Un factor U mic este echivalent cu o valoare mica a pierderii termice, adica un produs cu o buna izolatie termica.

Folie auto protectie UV

“Orbirea” in trafic din cauza luminilor de intilnire sau a soarelui poate fi atenuata utilizind folii auto, astfel sofatul va fi mult mai confortabil. Folia auto cu protectie UV, reduce cu aproape 100% razele ultraviolete, evitind astfel decolorarea interiorului masinii si a obiectelor transportate si a aparitiei cancerului de piele.

Folie auto protectie termica

Folie auto de inalta performanta, prin insertiile sale ceramice blocheaza 66% din caldura soarelui reducand consumul de combustibil datorat folosirii aerului conditionat. Nici o alta folie auto nu reuseste sa diminueze intr-o asa de mare proportie radiatiile infrarosii.
Parintii care isi transporta copii cu masina, pot reduce aerul conditionat si expunerea la razele infrarosii montand folii auto.

Folie auto protectie accidente

Un avantaj suplimentar prin utilizarea de folii auto este legat de protectia in caz de accident. Aceste folii auto fac ca geamurile (luneta, geamuri laterale) sa ramana compacte, protejind pasagerii din autoturism. 80% din informatiile folosite de soferi in trafic sunt primite prin parbriz, luneta si laterale; 80% din cazurile mortale inregistrate in urma accidentelor auto nu sunt cauzate de impact, ci de proiectarea pasagerilor prin parbriz, luneta si chiar laterale. De aceea geamurile auto sunt considerate elemente de siguranta si nu doar piese de schimb, consumabile.

Folii auto – eleganta

Foliile auto au diverse culori si nuante accentuind aspectul masinii indiferent de marca si pastreaza nealterata transparenta geamurilor auto.

Folie auto omologata

Probleme din partea autoritatilor nu pot apare deoarece aplicam folie auto omologata / autorizata RAR.
Dupa aplicarea foliei auto primiti un certificat de garantie pe care se aplica un timbru de omologare cu holograma ce atesta calitatea si conformitatea foliei cu legislatia in domeniu.

Aplicare folie auto

Desi poate parea simpla, tehnica de aplicare a foliei auto impune citiva pasi obligatorii pentru a obtine un montaj de calitate si de durata. Doar la un service auto specializat precum Ager Service din Iasi, aveti garantia unui montaj profesionist de folii auto.