Geamuri auto

Parbrize, lunete, geamuri laterale 

   Transparenta geamurilor auto: parbrize, lunete sau geamuri laterale ne poate usura manevrele din trafic: depasiri, parcari etc, indiferent daca conducem pe timp de noapte sau zi. Circulatia pe drumurile publice din Romania, impune o mare atentie avind in vedere calitatea acestora si elementele neprevazute ce pot aparea in trafic.

Parbrize, inlocuire si reconditionare

Criblura de pe drumurile publice creaza diverse neplaceri: fisuri la parbrize si faruri. Pentru fisuri la parbrize auto putem apela imediat la un service pentru reconditionare parbrize prin „sudura”. Acest procedeu are un caracter provizoriu, de aceea se poate opta pentru operatia de inlocuire parbrize. Suint doua tehnici de montaj parbrize: inlocuire parbrize sau lunete pe cheder si inlocuire parbrize folosind adeziv. Sfatul nostru pentru montaj parbrize in Iasi este sa apelati la Ager Service.

Parbrize, lunete si geamuri laterale – marci

Un service auto ce pune pe primul plan timpul clientului, va incerca sa tina masina imobilizata cit mai putin timp. La service-ul auto Ager Service timpul de imobilizare al masinii pentru astfel de interventii la parbrize, lunete sau geamuri auto laterale nu este mai mare de 3 ore iar calitatea geamului auto (parbrize auto, lunete sau geamuri laterale) este garantata de nume de marci de prim montaj: Splintex, Sekurit Saint-Gobain, Guardian si Fy. Calitatea acestor marci ne permite sa asiguram garantii legale si extinse la sticla auto comercializata.

Parbrize, asigurari auto Casco

Daca detii o polita de asigurari auto Casco inlocuirea unui geam auto indiferent care: parbrize, lunete sau geamuri lateralale va fi facuta fara nici o cheltuiala din buzunarul propriu. Asigurarea Casco, indiferent de societatea la care esti asigurat, iti va oferi un confort finaciar iar un service auto ce pune pe primul plan clientul, asa cum este Ager Service, iti va oferi calitatea produsului si a montajului.

Intretinere stergatoare parbrize

Dungile de mizerie si zgarieturile pe parbize scad vizibilitatea la volan reducand claritatea unui parbriz. Un geam auto curat este conditionat de modul cum sint intretinute stergatoarele parbriz. Curatarea frecventa a lamelelor stergatoarelor de parbrize auto si controlul periodic al acestora va pot ajuta sa evitati situatii neplacute ca: vizibilitate scazuta sau zgarierea parbrizelor. Iarna curata geamul auto in mod corect pentru a evita deterioararea stergatoarelor de parbrize sau de lunete. Recomandarea noastra este sa schimbi lamelele la stergatoarele parbrize si lunete in medie la 6 luni.

   Geamuri auto si parbrize in Iasi, prin serviceul auto specializat Ager Service pentru achizitie, reconditionare si montaj.