Marci parbrize

SEKURIT SAINT-GOBAIN

Cu 340 de ani de experienta si un angajament ferm spre inovatie, Saint-Gobain Sekurit este unul din cei mai importanti producatori de sticla la nivel mondial.

Saint-Gobain Sekurit activeaza pe 3 piete:

  • geamuri auto originale montate in fabrica (de producatorul auto);
  • inlocuire geamuri auto (aftermarket) prin service-uri specializate;
  • geamuri pentru vehiculele de transport (masini mari, avioane, trenuri, ambarcatiuni) .

In lunga sa activitate au fost lansate noi solutii tehnice care au influentat profund industria automobilelor si au dus la reducerea costurilor de fabricatie. Aceasta inseamna ca soferii si pasagerii lor vor avea intotdeauna experiente placute, in conditii de maxim confort si siguranta. Astfel se explica de ce una din doua masini europene este echipata cu geamuri Saint-Gobain.

www.saint-gobain-sekurit.com

Cu 340 de ani de experienta si un angajament ferm spre inovatie, Saint-Gobain Sekurit este unul din cei mai importanti producatori de sticla la nivel mondial. In lunga sa activitate au fost lansate noi solutii tehnice care au influentat profund industria automobilelor.

FY

FY este furnizor de parbrize, lunete, laterale, specializat in producerea de repere necesare pietii aftermarket, respectiv inlocuire geamuri auto, ce compenseaza prin pretul scazut lipsa de notorietate a marcii.

Produsele FY sunt fabricate in Hong Kong si sunt omologate in Germania, purtand inscriptia E1. Reperele FY sunt disponibile pentru toate marcile de automobile aflate in circulatie la ora actuala si beneficiaza de aceleasi conditii de garantie ca si reperele originale.

www.fuyaogroup.com

FY este furnizor de parbrize, lunete, laterale, specializat in producerea de repere necesare pietei aftermarket, respectiv inlocuirii geamurilor auto, care compenseaza prin pretul scazut lipsa de notorietate a marcii.

AGC Splintex

Dezvoltarea rapida a pietei automobilelor si a celorlalte mijloace de transport in comun impune ca si suprafetele de sticla sa aiba o calitate din ce in ce mai ridicata. Asashi Glass exploreaza in permanenta potentialul sticlei si dezvolta produse cu valoare adaugata mare, care sa satisfaca nevoile viitorului. Doua exemple in acest sens sunt: antene incorporate in sticla – componenta vitala in era multimedia si parbrize tratate ce permit scurgerea rapida a apei, care asigura un plus de vizibilitate.

Glaverbel, care opereaza actualmente sub numele AGC Flat Glass Europe, reprezinta ramura europeana a Asashi Glass Company Flat Glass, cel mai mare producator de sticla la nivel mondial, atat pentru domeniul constructiilor (sticla de exterior si sticla decorativa de interior), cat si pentru industrii specializate (transport, aplicatii casnice, aplicatii high-tech).

AGC Automotiv Europa, prin numele de marca Splintex este implicata in doua aspecte ale productiei de geamuri pentru automobile, si anume PAO (Piata Accesoriilor Originale) si IGA (Inlocuire Geamuri Auto). In depozitele de peste 36.900 m² in total se gasesc peste 100.000 de articole disponibile pentru automobile. In fiecare an, mai mult de 33 de milioane de parbrize, trape, geamuri laterale si lunete cu marca Splintex sunt montate pe masini noi (PAO), iar 25% din inlocuirile geamurilor auto din Europa poarta marca Splintex.

www.agc-glass.eu

primepag_2Dezvoltarea rapida a pietei automobilelor si a celorlalte mijloace de transport in comun impune ca suprafetele de sticla sa raspunda cerintelor din ce in ce mai ridicate din partea producatorilor. Asashi Glass prin numele de marca Splintex exploreaza in permanenta potentialul sticlei si dezvolta produse cu valoare adaugata mare, care sa satisfaca nevoile viitorului.

Guardian

Guardian este unul dintre cei mai mari producatori de sticla si produse derivate din sticla la nivel mondial, unul din cei mai importanti furnizori pentru industria de automobile, un actor principal in domeniul distributiei materialelor de constructii si cel mai mare producator de oglinzi din lume.

Divizia Auto Guardian ofera produse si servicii pentru toate nevoile legate de domeniul sticlei auto. www.guardian.com

primepag_1Guardian este unul dintre cei mai mari producatori de sticla si produse derivate din sticla la nivel mondial, unul din cei mai importanti furnizori pentru industria de automobile, un actor principal in domeniul distributiei materialelor de constructii si cel mai mare producator de oglinzi din lume.